Η Social Mind συμμετέχει στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing Athens 2023

by | 14/09/2023 | Corporate News

we know how to

Η Social Mind συμμετέχει στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing Athens 2023! Το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου, από τις 11.00 έως τις 20.00 σας περιμένουμε στο Ζάππειο Μέγαρο (στο stand Β2) για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας γύρω από το Digital Marketing.

Τι είναι η eCommerce & Digital Marketing Expo;

Η έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Digital Marketing στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Για δύο ημέρες, στο Ζάππειο Μέγαρο θα δώσουν το παρόν οι μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς, σε μια έκθεση που σκοπό έχει να παρουσιάσει όλες τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο για τους ταχύτατα αναπτυσσόμενους κλάδους του Ηλεκτρονικού εμπορίου και της Ψηφιακής Διαφήμισης

Τι θα δείτε από την Social Mind;

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SM eshop. Ένα τυποποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ιδανικό για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα μοντέρνο, γρήγορο και οικονομικό eshop το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες τους! Στο πλαίσιο της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα του τα χαρακτηριστικά και να δείτε πως μπορεί να το αξιοποιήσει η επιχείρησή σας προκειμένου να αυξήσει περαιτέρω τις πωλήσεις της.

Πέρα από το eCommerce, σας περιμένουμε να μιλήσουμε ολιστικά για την digital στρατηγική σας και να σχεδιάσουμε μαζί τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Τι να κάνετε πριν έρθετε;

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν! Αρκεί να κάνετε μία εγγραφή εδώ προκειμένου να γλιτώσετε λίγο χρόνο κατά την είσοδό σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και το παράλληλο συνέδριο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.