A beautiful
_mind

Luck gets you nowhere

We _are

​Στην Social Mind στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τα ψηφιακά τους εργαλεία. Ξεκινήσαμε το 2014 από μία ομάδα ανθρώπων με εμπειρία τόσο στο Web Development όσο και στο Digital Marketing και Online Advertising. Πλέον, έχουμε μία διαρκώς αυξανόμενη ομάδα η οποία εξυπηρετεί μία πληθώρα αναγκών που έχουν οι επιχειρήσεις στο πλαίσιο της online επικοινωνίας τους.

​Τα digital κανάλια επικοινωνίας και οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς και προσφέρουν νέους τρόπους και ευκαιρίες επικοινωνίας. Συνδυάζοντάς τα με δημιουργικότητα, φαντασία και πρωτοτυπία, δημιουργούμε για τους πελάτες μας εργαλεία και ολοκληρωμένες στρατηγικές υπηρεσίες που εξυπηρετούν όλο το φάσμα της επικοινωνίας.

Στην Social Mind είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο είτε μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τις εφαρμογές που αναπτύσσουμε, είτε μέσα από τον τρόπο που λειτουργούμε.

SMART

concepts

NEW

technologies

BUSINESS

results

_Our success key, our _team

_CEO

Aggelos _Synadakis

Συνιδρυτής & CEO

Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με περισσότερες από 250 εταιρίες από μία πληθώρα διαφορετικών κλάδων, επάνω στην online στρατηγική τους. Στρατηγικές οι οποίες περιλάμβαναν ηλεκτρονικές εφαρμογές, ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, online κανάλια επικοινωνίας και διαφημιστικά μέσα. Μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί είναι το λιανικό εμπόριο, η εστίαση, η υγεία, η ομορφιά, ο τουρισμός και άλλοι.

The four mind _elements

Sales _ Communication

Ioanna _Petaloti

Head of Sales

Ο καθορισμός στόχων είναι το πρώτο βήμα στη μετατροπή του αδύνατου στο δυνατό! Το σημαντικότερο είναι να μπορείς να επιλέξεις τη digital υπηρεσία που αποδίδει καλύτερα σε εσένα!

The four mind _elements

Nikos _Iordanidis

Sales – Google Ads Expert

Στο Digital Marketing πρέπει να είσαι ανοιχτός στις αλλαγές και να είσαι περίεργος για το τι θα ακολουθήσει. Το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλο μυστικό. Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μπορείς να φτάσεις εκεί αν είσαι πρόθυμος να δουλέψεις.

The four mind _elements

_Project Managers

Aggeliki _Dimitriadou

Project Manager

Το digital marketing εξελίσσεται καθημερινά και εμείς μαζί του ακολουθούμε τη ροή της εποχής. Η συνεργασία μας έχει σκοπό να αλλάξει την εικόνα μιας επιχείρησης και να την κάνει να ταιριάζει με τις απαιτήσεις του σήμερα. Προσωπικά θεωρώ πως είναι η πιο απαραίτητη επένδυση μιας επιχείρησης που θέλει να πετύχει τους στόχους της.

The four mind _elements

Magia _Sevastopoulou

Project Manager

Χρησιμοποιώντας τα σωστά online εργαλεία για να είσαι μπροστά από τον ανταγωνισμό και η προσοχή που κερδίζεις από τους τελικούς χρήστες μέσα σε δευτερόλεπτα με το brand awareness, φέρνουν βέλτιστα αποτελέσματα, κάνοντας το Digital Marketing μια μαγική και δημιουργική πρόκληση για εμένα.

The four mind _elements

Web _Developers

George _Ntoumanidis

Lead Developer

Ο προγραμματισμός είναι η σημερινή γλώσσα της δημιουργικότητας. Μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε μια υπηρεσία, η οποία απευθύνεται σε μεγάλο μέρος του πληθυσμoύ, μετατρέποντας μία κούπα καφέ σε πολλές γραμμές κώδικα!

The four mind _elements

Danai _Raftopoulou

Junior Web Developer

Η ανάπτυξη και κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια δημιουργική ενασχόληση που απαιτεί λογική σκέψη αλλά και αντίληψη προκειμένου να βγει ένα όμορφο και αισθητικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξα να εργαστώ σε αυτόν τον τομέα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για το ξεκίνημα αυτό.

The four mind _elements

Vaggelis _Vasileiou

Junior Web Developer

Το Web Developing μου δίνει την ευκαιρία να ασχολούμαι σε έναν από τους πιο γρήγορα αναπτυσσόμενους κλάδους. Η ανάγκη για φρέσκες ιδέες και γρήγορη προσαρμογή στις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς, είναι η πρόκληση που επέλεξα.

The four mind _elements

_Graphic Designer

Aggelos _Grontas

Art Director

H οπτική επικοινωνία είναι μια καθημερινή πρόκληση που για να είναι πετυχημένη χρειάζεται φρεσκάδα, δημιουργικότητα και ελεύθερο τρόπο σκέψης.

The four mind _elements

George _Serginis

Graphic Designer

Το Graphic Design είναι ένα μοναδικό είδος τέχνης, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργούμε και να δίνουμε ζωή στα οράματα των πελατών μας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο μαγικό από το να βλέπεις μια ιδέα να γίνεται πραγματικότητα!

The four mind _elements

George _Georgiadis

Graphic Designer

Μέσω του Graphic Design, μπορούμε να μεταφέρουμε μια ιδέα σε μια πραγματικότητα. Η διαδικασία αυτή μοιάζει σαν μαγεία, καθώς μετατρέπουμε ένα αόρατο σύνολο σκέψεων και ιδεών σε ένα οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να επηρεάσει και να εντυπωσιάσει το κοινό.

The four mind _elements

Vibe with us