A beautiful
_mind

Luck gets you nowhere

We _are

​Στην Social Mind στόχος μας είναι να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο αξιοποιούν τα ψηφιακά τους εργαλεία. Ξεκινήσαμε το 2014 από μία ομάδα ανθρώπων με εμπειρία τόσο στο Web Development όσο και στο Digital Marketing και Online Advertising. Πλέον, έχουμε μία διαρκώς αυξανόμενη ομάδα η οποία εξυπηρετεί μία πληθώρα αναγκών που έχουν οι επιχειρήσεις στο πλαίσιο της online επικοινωνίας τους.

​Τα digital κανάλια επικοινωνίας και οι τεχνολογίες εξελίσσονται συνεχώς και προσφέρουν νέους τρόπους και ευκαιρίες επικοινωνίας. Συνδυάζοντάς τα με δημιουργικότητα, φαντασία και πρωτοτυπία, δημιουργούμε για τους πελάτες μας εργαλεία και ολοκληρωμένες στρατηγικές υπηρεσίες που εξυπηρετούν όλο το φάσμα της επικοινωνίας.

Στην Social Mind είμαστε αφοσιωμένοι στο να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στον κόσμο είτε μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και τις εφαρμογές που αναπτύσσουμε, είτε μέσα από τον τρόπο που λειτουργούμε.

SMART

concepts

NEW

technologies

BUSINESS

results

_Our success key, our _team

_CEO

Aggelos _Synadakis

Συνιδρυτής & CEO

Τα τελευταία χρόνια είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με περισσότερες από 250 εταιρίες από μία πληθώρα διαφορετικών κλάδων, επάνω στην online στρατηγική τους. Στρατηγικές οι οποίες περιλάμβαναν ηλεκτρονικές εφαρμογές, ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα, online κανάλια επικοινωνίας και διαφημιστικά μέσα. Μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί είναι το λιανικό εμπόριο, η εστίαση, η υγεία, η ομορφιά, ο τουρισμός και άλλοι.

The four mind _elements

Sales _ Communication

Ioanna _Petaloti

Head of Sales

Ο καθορισμός στόχων είναι το πρώτο βήμα στη μετατροπή του αδύνατου στο δυνατό! Το σημαντικότερο είναι να μπορείς να επιλέξεις τη digital υπηρεσία που αποδίδει καλύτερα σε εσένα!

The four mind _elements

Anastasia _Fourkioti

Sales

Στον κόσμο των πωλήσεων, η επιτυχία είναι ένα αποτέλεσμα πολλών παραγόντων που συνδυάζονται με στρατηγική προσέγγιση και αφοσίωση. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες της αγοράς και να προσαρμόζουμε τις προσπάθειές μας ανάλογα. Η επιτυχία στις πωλήσεις συχνά πηγάζει από την ικανότητα να δημιουργούμε σχέσεις με τους πελάτες, να κατανοούμε τις ανάγκες τους και να προσφέρουμε λύσεις που τους ωφελούν πραγματικά. Η εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα απαιτεί στρατηγική σκέψη, συνεχή εκπαίδευση και τη δυνατότητα προσαρμογής σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.

The four mind _elements

Nikos _Iordanidis

Sales – Google Ads Expert

Στο Digital Marketing πρέπει να είσαι ανοιχτός στις αλλαγές και να είσαι περίεργος για το τι θα ακολουθήσει. Το μεγάλο μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλο μυστικό. Όποιος κι αν είναι ο στόχος, μπορείς να φτάσεις εκεί αν είσαι πρόθυμος να δουλέψεις.

The four mind _elements

_Project Managers

Aggeliki _Dimitriadou

Project Manager

Το digital marketing εξελίσσεται καθημερινά και εμείς μαζί του ακολουθούμε τη ροή της εποχής. Η συνεργασία μας έχει σκοπό να αλλάξει την εικόνα μιας επιχείρησης και να την κάνει να ταιριάζει με τις απαιτήσεις του σήμερα. Προσωπικά θεωρώ πως είναι η πιο απαραίτητη επένδυση μιας επιχείρησης που θέλει να πετύχει τους στόχους της.

The four mind _elements

Eleni _Spiridoni

Project Manager

Στην εποχή της ψηφιακής επικοινωνίας, η digital marketing στρατηγική μας εξελίσσεται δυναμικά, προσαρμόζοντας συνεχώς τις πρακτικές μας στις νέες τάσεις της αγοράς. Πιστεύω ότι το digital marketing δεν είναι απλώς επιλογή, αλλά απαραίτητη επένδυση για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει την αναγνώριση και την επιτυχία. Γι’ αυτό διαμορφώνουμε μια αναγνωρίσιμη παρουσία για να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε στον ψηφιακό κόσμο και να επιτύχετε τους στόχους σας.

The four mind _elements

Web _Developers

George _Ntoumanidis

Lead Developer

Η οργάνωση, η επικοινωνία, ο συντονισμός μιας ομάδας αποτελούν την πρωταρχική προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός έργου, συνδυάζοντας τις ανάγκες του πελάτη με τα δικά μας υψηλά standards ποιότητας και design. Εκ του αποτελέσματος, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ηγούμαι και συνέργάζομαι με αυτήν την ομάδα.

The four mind _elements

Danai _Raftopoulou

Web Developer

Ένα όμορφο Web Design δεν είναι το πραγματικό challenge, αλλά το να είναι ξεχωριστό. Και εκεί στοχεύω πάντα! Σε κάθε project θέλω το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό, προσωποποιημένο και φυσικά user friendly.

The four mind _elements

Vaggelis _Vasileiou

IT Support

Το IT support δεν λύνει απλώς τεχνικά προβλήματα, αλλά δημιουργεί προσωπικές σχέσεις, εξυπηρετώντας τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των χρηστών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω οι λύσεις που προσφέρω, να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ανθρώπων γιατί αυτή είναι η πραγματική αξία της IT υποστήριξης στην ψηφιακή εποχή.

The four mind _elements

_Graphic Designer

Aggelos _Grontas

Art Director

H οπτική επικοινωνία είναι μια καθημερινή πρόκληση που για να είναι πετυχημένη χρειάζεται φρεσκάδα, δημιουργικότητα και ελεύθερο τρόπο σκέψης.

The four mind _elements

Dimitra _Xatzisavva

Graphic Designer

Graphic Design: Η τέχνη που έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει μηνύματα και ιδέες μέσω εικόνων, σχημάτων, χρωμάτων και γραφικών στοιχείων. Η μαγεία του γραφιστικού σχεδίου βρίσκεται στη δυνατότητά του να αναδεικνύει την ομορφιά σε κάθε λεπτομέρεια και να προκαλεί συναισθήματα, ενώ ταυτόχρονα επικοινωνεί με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπεις πώς μια ιδέα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, να μετατραπεί σε μια εικόνα που μπορεί να επικοινωνήσει, να ενθαρρύνει και να εντυπωσιάσει το κοινό της.

The four mind _elements

George _Georgiadis

Graphic Designer

Μέσω του Graphic Design, μπορούμε να μεταφέρουμε μια ιδέα σε μια πραγματικότητα. Η διαδικασία αυτή μοιάζει σαν μαγεία, καθώς μετατρέπουμε ένα αόρατο σύνολο σκέψεων και ιδεών σε ένα οπτικό αποτέλεσμα που μπορεί να επηρεάσει και να εντυπωσιάσει το κοινό.

The four mind _elements

Vibe with us