don’t lose your mind
go white

WHITE LABEL SERVICE

White_Label

Θέλετε να επεκτείνετε τις υπηρεσίες digital marketing και web development που προσφέρετε στους πελάτες σας χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε μια in-house ομάδα από το μηδέν; Οι white label υπηρεσίες μας μπορούν να σας δώσουν τη λύση.

H Social Mind είναι ένα κορυφαίο Digital Marketing και Web Development Agency. Στην Social Mind, γνωρίζουμε σε βάθος τι απαιτείται για να δημιουργήσουμε επιτυχημένες καμπάνιες σε διάφορα κανάλια, από SEO και PPC Campaigns μέχρι social media, web development και direct marketing.

Με τις white label υπηρεσίες που διαθέτουμε, μπορείτε να αξιοποιήσετε την τεχνογνωσία μας και την εμπειρία μας και να προσφέρετε τις ίδιες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας με τη δική σας επωνυμία.

You can count on _us

Είτε είστε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων που θέλει να προσφέρει υπηρεσίες Digital Marketing στους πελάτες της, είτε ένα PR ή Advertising Agency που θέλει να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες του, οι white label υπηρεσίες μας ταιριάζουν απόλυτα.

Να τι μπορείτε να περιμένετε από τις white label υπηρεσίες μας:

9

Προσαρμοσμένες λύσεις επάνω στις ανάγκες των πελατών σας.

9

Υψηλής ποιότητας εργασίες που παραδίδονται έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού.

9

Ξεκάθαρη και συχνή επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου.

9

Πρόσβαση σε όλη την ομάδα ειδικών που διαθέτει η Social Mind: web developers, graphic designer, marketeers, advertising managers

Μην αφήσετε την ευκαιρία για την επιχείρησή σας να χαθεί. Συνεργαστείτε μαζί μας και ξεκινήστε να παρέχετε κορυφαία digital marketing services στους πελάτες σας σήμερα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

We_serve

Web _Support / _Hosting

Βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σας προκειμένου να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης και φιλοξενίας, διασφαλίζοντας ότι ο πελάτης σας θα είναι διαρκώς ικανοποιημένος.

Graphic _Design

Καλύπτουμε όλες τις γραφιστικές ανάγκες μίας εταιρίας: από την δημιουργία ενός λογοτύπου και τις online εφαρμογές του (social media, website, newsletter, κλπ), μέχρι τον σχεδιασμό εντύπων, κλπ.

SEO / Copywriting

Βελτιώνουμε το περιεχόμενο και την δομή μίας ιστοσελίδας προκειμένου να εμφανίζεται σε υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης. Οι βελτιώσεις μπορεί να αφορούν τόσο το τεχνικό κομμάτι, όσο και το περιεχόμενό του.

Social Media Management

Σχεδιάζουμε την online στρατηγική επικοινωνίας μίας εταιρίας ώστε το περιεχόμενο που θα δημοσιεύει στα Social Media να συνάδει με την ταυτότητα του brand, να προβάλει ένα ελκυστικό και πραγματικό περιεχόμενο και προκαλεί την αλληλεπίδραση των καταναλωτών.

Website and Eshop Development

Web Support / Hosting

Google Ads / Social Media Ads

Graphic Design

SEO / Copywriting

Social Media Management

_Gain more _worry less

Γιατί να αξιοποιήσετε τις white label υπηρεσίες της Social Mind

Προσθήκη νέων υπηρεσιών: Με μια εταιρεία white label, μπορείτε να επεκτείνετε τις υπηρεσίες που προσφέρετε και να παρέχετε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες σας, χωρίς την διαδικασία της δημιουργίας μιας in-house ομάδας.

Οικονομία: Οι υπηρεσίες white label είναι συνήθως πιο αποδοτικές από τη δημιουργία και τη διαχείριση μιας εσωτερικής ομάδας, καθώς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους μισθούς, το κόστος και τη διαδικασία της εκπαίδευσης, κλπ.

Βελτιωμένη αποτελεσματικότητα: Η συνεργασία με μια εταιρεία white label σάς επιτρέπει να εστιάσετε στις βασικές σας εργασίες και παροχές, ενώ η Social Mind χειρίζεται τα Digital Marketing ή τα Web Development έργα των πελατών σας.

Αυξημένα έσοδα: Προσφέροντας επιπρόσθετες υπηρεσίες στους πελάτες σας, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας χωρίς να χρειάζεται να αναλάβετε επιπλέον εργασίες ή δαπάνες.

Πρόσβαση σε εξειδικευμένη τεχνογνωσία: Μια εταιρεία white label διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία στο ψηφιακό μάρκετινγκ και το web development. Μπορείτε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και την εμπειρία του agency για να παρέχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες σας.

Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο από την πρόσληψη ανθρώπων και την εκπαίδευσή τους, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Έλεγχος του brand: Συνεργαζόμενοι με την Social Mind, μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο του brand και των μηνυμάτων σας, ενώ παράλληλα προσφέρετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες digital marketing και web development στους πελάτες σας.

Ευέλικτες λύσεις: Η Social Mind προσφέρει ευέλικτες λύσεις που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες των πελατών σας, επιτρέποντάς σας να παρέχετε εξατομικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές απαιτήσεις τους.

Επεκτασιμότητα: Με ένα white label agency, μπορείτε να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος και τους κινδύνους που συνδέονται με την αύξηση του προσωπικού ή τη δημιουργία νέων τμημάτων.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα: Προσφέροντας μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών digital marketing και web development, μπορείτε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να τοποθετηθείτε ως ένα one-stop-shop για όλες τις ανάγκες των πελατών σας.

Steps to _Success

Όταν συνεργάζεστε με ένα White Label Digital Marketing Agency, όπως η Social Mind, ουσιαστικά αναθέτετε την εργασία σε εμάς! Η Social Mind παρέχει τις υπηρεσίες της κάτω από την δική σας επωνυμία, πράγμα που σημαίνει ότι ο τελικός πελάτης πιστεύει ότι λαμβάνει τις υπηρεσίες απευθείας από εσάς.

Συνήθως λειτουργεί ως εξής:

1 Εντοπίζετε την ανάγκη για digital marketing ή web development services και αποφασίζετε να συνεργαστείτε με την Social Mind για να προσφέρετε αυτές τις υπηρεσίες στους πελάτες σας.

2 Συζητάτε μαζί μας τις απαιτήσεις και τους στόχους σας και εμείς δημιουργούμε μια πρόταση/προσφορά που περιγράφει τις υπηρεσίες που θα παρέχουμε και το σχετικό κόστος.

3 Μόλις εγκρίνετε την πρότασή μας, αρχίζουμε να εργαζόμαστε επάνω στο έργο, παρέχοντας τακτικές ενημερώσεις και αναφορές προόδου.

4 4. Μόλις ολοκληρωθεί η εργασία, η Social Mind παραδίδει το τελικό προϊόν σε εσάς και εσείς το παραδίδετε στον πελάτη σας με την επωνυμία σας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, παραμένουμε στο παρασκήνιο, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε τον έλεγχο της επωνυμίας και των μηνυμάτων σας. Οι πελάτες σας αλληλεπιδρούν μαζί σας και μπορείτε να τους παρέχετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα.

_Book an appointment

Συναδάκης Άγγελος

Πεταλωτή Ιωάννα

_Drop Us a Line    Για πόσους πελάτες ενδιαφέρεστε;