Are you a 1
or a 0

WEB_DEVELOPMENT

We_serve

Κατασκευή Ιστοσελίδας

H ιστοσελίδα είναι ένα το πιο σημαντικό εργαλείο προβολής και επικοινωνίας που πρέπει να διαθέτει μία επιχείρηση. Είναι το εργαλείο το οποίο ελέγχει η εταιρία πλήρως και μέσα από αυτό μπορεί να επικοινωνήσει τα βασικά της μηνύματα (ποια είναι η εταιρία, πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της, τους τρόπους επικοινωνίας ή αγοράς, κλπ) στους καταναλωτές. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, η Social Mind σχεδιάζει και αναπτύσσει ιστοσελίδες, ηλεκτρονικά καταστήματα και διάφορες άλλες διαδικτυακές εφαρμογές, οι οποίες εστιάζουν τόσο στο λειτουργικό και στο αισθητικό κομμάτι, όσο και στο SEO.

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Στόχος ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η προσφορά μίας ιδανικής εμπειρίας στον επισκέπτη η οποία θα τον οδηγήσει στην τελική αγορά. Ταυτόχρονα, το ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να βοηθάει την επιχείρηση προσφέροντας μία σειρά από δυνατότητες που αφορούν στο marketing, στη συλλογή και επεξεργασία στατιστικών στοιχείων, στην ασφάλεια και ταχύτητά του και αλλού.

Στη Social Mind αναπτύσσουμε εδώ και χρόνια ηλεκτρονικά καταστήματα τα οποία είναι στημένα με το WordPress και το WooCommerce. Έχοντας χρόνια εμπειρίας επάνω σε αυτές τις τεχνολογίες και έχοντας υλοποιήσει μια σειρά από e-shops, έχουμε αναπτύξει τη δική μας διαδικασία για την επιτυχημένη υλοποίηση ενός αποδοτικού ηλεκτρονικού καταστήματος!

Κατασκευή_Mobile Εφαρμογής

Μία mobile εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει την εταιρία σας προσφέροντας άμεσες υπηρεσίες ή πληροφορίες στους πελάτες σας και ανοίγοντας ένα νέο άμεσο κανάλι επικοινωνίας (μέσω των push notification). Στη Social Mind σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε εφαρμογές οι οποίες τρέχουν αρμονικά σε κινητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS.

Φιλοξενία Hosting

Έχουμε σχεδιάσει μοναδικά πακέτα φιλοξενίας τα οποία καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες της κάθε εταιρίας ή του κάθε project. Όλα τα πακέτα μας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν:

  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
  • SSL
  • Antivirus και Antimalware checks
  • Υποστήριξη HTTP/2
  • και άλλα πολλά.

Για πιο απαιτητικές εφαρμογές, διαθέτουμε και λύσεις VPS, Semi-Dedicated Servers ή Dedicated Servers σε συνεργασία με κορυφαίους παρόχους.

Web_Support

Η Social Mind βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης, οι οποίες διασφαλίζουν:

  • τη διαρκή ενημέρωση και ασφάλειά της
  • την άμεση καθοδήγηση για τη χρήση της
  • τη συνεχή βελτιστοποίησή της

Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε ότι θα είστε ξένοιαστοι με την ιστοσελίδα σας στο μέλλον!

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Κατασκευή Mobile Εφαρμογής

Φιλοξενία
Hosting

Web Support

Content Management System – CMS

Στη Social Mind διαθέτουμε πολύ μεγάλη εμπειρία στο διαδικτυακό προγραμματισμό και παρακολουθούμε συνεχώς τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο. Η φιλοσοφία μας είναι να χρησιμοποιούμε τεχνολογίες ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοιχτού κώδικα (free / open source software), όπως το WordPress και το WooCommerce, καθώς αναβαθμίζονται συχνότερα, έχουν μεγαλύτερη απήχηση, ισχυρή υποστήριξη και μικρότερο κόστος.

_project steps

1 Έρευνα και Στρατηγική

2 Πρόταση εμφάνισης

3 Συγκέντρωση περιεχομένου και καθορισμός sitemap

4 Υλοποίηση

5 Παρουσίαση και τροποποιήσεις

6 Διασφάλιση ποιότητας λειτουργίας

7 Εκπαίδευση και παράδοση έργου

Quality Assurance

Η παράδοση του έργου γίνεται με συγκεκριμένη προδιαγεγραμμένη διαδικασία ώστε να εξασφαλίζουμε την απαραίτητη ποιότητα του προϊόντος που παραδίδουμε. Με τον τρόπο αυτό, είμαστε σίγουροι ότι δεν έχουμε ξεχάσει κάτι κατά την υλοποίηση και ότι όλα τα εργαλεία που παραδίδουμε είναι αποτελεσματικά και πλήρη.

the _development blog

Unlocking Ecommerce Success: Η δύναμη του Conversion Rate Optimization

Unlocking Ecommerce Success: Η δύναμη του Conversion Rate Optimization

Στον γρήγορο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου, κάθε click, scroll ή interaction… μετράει! Η διαφορά μεταξύ ενός μέσου διαδικτυακού καταστήματος και ενός επιτυχημένο eshop συχνά έγκειται σε ένα μόνο δεδομένο: το ποσοστό μετατροπών. Στην Social Mind κατανοούμε τη σημασία...

Google Analytics 4: η επόμενη γενιά της πλατφόρμας

Google Analytics 4: η επόμενη γενιά της πλατφόρμας

Το Google Analytics είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο και θα πρέπει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης, καθώς με την κατάλληλη αξιοποίηση του, μπορεί να “απογειώσει” το site ή το e-shop της. Στην ουσία μας προσφέρει αναλυτικά στοιχεία των επισκεπτών της...

Website Redesign: Πότε και γιατί πρέπει να γίνει

Website Redesign: Πότε και γιατί πρέπει να γίνει

Η ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, παρουσιάζουν όλη την εικόνα της επιχείρησής σας και είναι ένα βασικό μέσο όπου μπορείτε να προωθήσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και την εταιρική σας ταυτότητα. Είναι πολύ σημαντικό να παρουσιάζει ξεκάθαρα τις...