UP
and _running

WEB_HOSTING

Hosting_Packages

Αν δεν σας καλύπτει κανένα από τα παραπάνω πακέτα ή αν δεν είστε σίγουρος ποιο είναι το ιδανικό πακέτο για τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε. Οι τιμές είναι χωρίς ΦΠΑ.

Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει μεγάλες ανάγκες (π.χ. έχει μεγάλη ταυτόχρονη επισκεψιμότητα, κλπ), μπορούμε να σας προτείνουμε πακέτα για Dedicated ή Semi-Dedicated servers.

Characteristics

Backup

Διατηρούμε καθημερινά αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας ενός μήνα, σε ξεχωριστή τοποθεσία (σε άλλη χώρα).

SSL

Προσφέρουμε δωρεάν DV SSL καθώς και την δυνατότητα για OV ή EV certification.

CDN

Υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν CDN με τη χρήση του CloudFlare.

Package Isolation

Τα πακέτα είναι απομονωμένα ώστε δυσλειτουργίες άλλων ιστοσελίδων να μην επηρεάζουν τη δική σας.

 

Auto Scale

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να μεταβείτε σε διαφορετικό πακέτο χωρίς να επηρεαστεί η λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

HTTP2/Support

Υποστηρίζουμε το πρωτόκολλο HTTP/2 για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχυρότερη κρυπτογράφηση των δεδομένων.

 

Website Optimization

Παρέχουμε εργαλεία για βελτίωση της ταχύτητας μίας ιστοσελίδας όπως LiteSpeed, Object Caching και άλλα.

 

Domain Names, DNS Zone

Μπορούμε να διαχειριστούμε για εσάς τα domain names σας καθώς και όλες τις ρυθμίσεις του DNS Zone.

 

Antivirus Scanning

Μηνιαίο αυτόματο malware και Antivirus scanning το οποίο εντοπίζει επιβλαβή αρχεία στο κάθε χώρο.

 

Server Support

Σε όλα τα πακέτα παρέχουμε support που αφορά σε ζητήματα του server όπως προβλήματα που αφορούν στα emails, αν δεν φορτώνει η ιστοσελίδα ή προσθήκες εγγραφών στο DNS Zone.

 

Speed & _Secured

Daily Backup

Κρατάμε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για διάρκεια ενός μήνα, σε άλλο server. Έτσι, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να βρούμε μία παλιότερη έκδοση της ιστοσελίδας σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά! Μετά το πέρας του ενός μήνα, διατηρείται ένα back up ανά μήνα.

 

Full Managed Hosting

Η διαχείριση της φιλοξενίας και όλων των σχετικών ρυθμίσεων που απαιτούνται ή προβλημάτων που μπορεί να ανακύψουν, είναι υπόθεση της Social Mind. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα από όλα αυτά ή να έχετε τις απαραίτητες γνώσεις.

Security & Speed

Η ασφάλεια και η ταχύτητα μίας ιστοσελίδας είναι δύο από τα βασικότερα πράγματα στις ημέρες μας. Στη Social Mind έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για το πετύχουμε αυτό για την ιστοσελίδα σας. 

 

what da_faq

Τι είναι το SSL?

Τα SSL Certificates παρέχουν ασφαλή, κρυπτογραφημένη επικοινωνία μεταξύ της ιστοσελίδας και του browser του επισκέπτη σας. Τα SSL Certificates χρησιμοποιούνται συνήθως από ιστοσελίδες που απαιτούν αποστολή ευαίσθητων δεδομένων από χρήστες όπως π.χ. στοιχεία πιστωτικών καρτών ή συνθηματικά χρηστών.

Πως βελτιώνετε την λειτουργία της σελίδας μου;

Με την event-driven αρχιτεκτονική του ο LiteSpeed Web Server καταφέρνει να διαχειρίζεται πολύ πιο αποτελεσματικά την επεξεργαστική ισχύ (CPU) και την μνήμη (RAM) από τον συνηθισμένο Server. Αυτό, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις του LiteSpeed Server συμπεριλαμβανομένης καλύτερης απόδοσης της PHP μας επιτρέπει να βελτιστοποιούμε την απόδοση των ιστοσελίδων σας.

Τι είναι το CDN?

Ο στόχος των συστημάτων CDN είναι να σερβίρουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας στον τελικό χρήστη σε μεγάλες ταχύτητες. Οι CDN τεχνολογίες εξυπηρετούν ένα μεγάλο κομμάτι του περιεχομένου του Internet σήμερα όσον αφορά αντικείμενα web (κείμενο, γραφικά και αρχεία κώδικα), αντικείμενα προς μεταφόρτωση (εικόνες, βίντεο, έγγραφα), εφαρμογές (e-commerce, portals) και άλλα.

Τι σημαίνει οτι η σελίδα μου είναι αποκομμένη από τις υπόλοιπες;

Κάθε ιστοσελίδα είναι διαχωρισμένη από τις υπόλοιπες που βρίσκονται στους servers μας. Με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει καμία πιθανότητα κάποια προβληματική ιστοσελίδα να “μεταφέρει” κάποιο προβληματικό αρχείο σε κάποια άλλη. Επίσης κακόβουλη πρόσβαση στα αρχεία μιας ιστοσελίδας δεν μπορεί να οδηγήσει σε πρόσβαση των αρχείων μιας άλλης ιστοσελίδας.

Τι γίνεται αν μου τελειώσει ο χώρος;

Αν η ιστοσελίδα σας χρειάζεται περισσότερους πόρους μπορείτε να μεταβείτε αυτόματα σε κάποιο ανώτερο πακέτο χωρίς η μετάβαση αυτή να γίνει αντιληπτή από τους επισκέπτες σας και χωρίς να διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Τι είναι το HTTP/2;

Η τεχνολογία του HTTP/2 είναι μια σημαντική αναβάθμιση του παλαιότερου πρωτοκόλλου HTTP που χρησιμοποιούνταν. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα, ισχυρότερη κρυπτογράφηση των δεδομένων και μειωμένες καθυστερήσεις λόγω δικτύου.

Τι μπορώ να κάνω αν χρειαστώ περισσότερες διευθύνσεις email;

Το κάθε πακέτο παρέχει ορισμένο αριθμό email διευθύνσεων με συγκεκριμένη μέγιστη χωρητικότητα ανά διεύθυνση. Αν χρειάζεστε περισσότερες διευθύνσεις, προτείνουμε να συνδέσετε το email σας μέσω Outlook365 (Microsoft) ή GSuite (Google). Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεταβείτε σε μία τέτοια υπηρεσία.

Αν η ιστοσελίδα μου έχει μεγάλες ανάγκες, τι μπορεί να γίνει;

Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει μεγάλες ανάγκες (π.χ. έχει μεγάλη ταυτόχρονη επισκεψημότητα, κλπ), μπορούμε να σας προτείνουμε πακέτα για Dedicated ή Semi-Dedicated servers.