open
Your
_mind

DIGITALMARKETING SERVICES

We_serve

Influencer _Marketing

Σε ότι αφορά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, μεγάλη επιρροή ασκούν οι Influencers, Bloggers & Vloggers. Πολλές εταιρίες συνεργάζονται μαζί τους για να επικοινωνήσουν στο κοινό τους τα προϊόντα και τη φιλοσοφία τους. Η Social Mind μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο για την εταιρία σας και να σχεδιάσουμε από κοινού το project και τους στόχους του.

Copywriting _Blog

Κείμενα και περιγραφές που προβάλλουν σωστά τη φιλοσοφία σας, την εταιρία σας, τα προϊόντα ή της υπηρεσίες σας.
Η σύνταξη κειμένων (copywriting) είναι μία υπηρεσία που παρέχουμε στη Social Mind και βασίζεται σε ένα σύνολο εργασιών που ακολουθούμε προκειμένου να προβάλλουμε σωστά τα μηνύματα της εταιρία σας.

  • Ανάλυση φιλοσοφίας του brand
  • Ορισμός του οράματος, των στόχων και των πλεονεκτημάτων της εταιρίας
  • Σύνταξη και παράδοση κειμένων και περιγραφών
  • Χρήσιμα θέματα που είναι σχετικά με το brand που θα κάνουν τους χρήστες να επισπευτούν το site σας για να ενημερωθούν εκτός από το να ολοκληρώσουν μια αγορά.

Το περιεχόμενο των κείμενων που παραδίδουμε έχουν διττό ρόλο: αφενός να παράγουν ένα ποιοτικό και περιεκτικό περιεχόμενο ώστε να φέρνει περισσότερες επισκέψεις από τις μηχανές αναζήτησης (SEO) και αφετέρου να δημιουργήσει μία διάδραση με το κοινό-στόχο γύρω από τα προϊόντα/υπηρεσίες της εταιρία σας.

 

SMS – Viber _Marketing

Η επικοινωνία μέσω SMS / Viber είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Στη Social Mind αναλαμβάνουμε να διαδώσουμε τα μηνύματα της επιχείρησής σας, στο κοινό που ήδη σας έχει εμπιστευθεί, αφήνοντας τα στοιχεία του, υπενθυμίζοντάς του τα προϊόντα/υπηρεσίες σας ή τις προσφορές σας.

_SEO

Από τη στιγμή που η επιχείρησή σας βρίσκεται στο διαδίκτυο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μία πληθώρα ανθρώπων να αναζητεί τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που πουλάτε. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα πρέπει να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης ώστε το κοινό σας να μπορεί να την βρει.

Προκειμένου η ιστοσελίδα σας να γίνει πιο ελκυστική στη Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης θα χρειαστεί να σχεδιάσουμε μία στρατηγική SEO για την εταιρία σας.

Καθώς η Google προσπαθεί να βελτιώσει την ποιότητα των αποτελεσμάτων των αναζητήσεών της και να παρέχει στους χρήστες καλύτερες λύσεις, οι αλγόριθμοί της ενημερώνονται πολλές φορές το χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι το SEO είναι μία υπηρεσία που δεν μπορεί απλώς να ρυθμιστεί μία φορά και να το ξεχάσετε. Χρήζει συνεχούς βελτιστοποίησης, για να αναλύουμε τακτικά τα δεδομένα και να διορθώνουμε ή να εμπλουτίζουμε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε να αξιοποιείτε τις πιο πρόσφατες και βέλτιστες πρακτικές και στρατηγικές.

Social Media Marketing

Influencer Marketing

Email Marketing

Copywriting – Blog

SMS / Viber Marketing

SEO

How we _do it

Στη Social Mind σχεδιάζουμε τη ψηφιακή επικοινωνία της εταιρίας σας βασιζόμενοι στη ταυτότητα του brand σας. Προκειμένου μία στρατηγική επικοινωνίας να είναι επιτυχημένη, πρωτίστως χρειάζεται μία ανάλυση των στόχων και αξιολόγηση των assets που έχει. Στη συνέχεια ορίζουμε τα εργαλεία/πλατφόρμες που πρέπει η εταιρία σας να αξιοποιήσει ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι σας.

Μέσα από τη διεκπεραίωση ολοκληρωμένων και επιτυχημένων projects επάνω σε διάφορους κλάδους, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο προσωπικό μας, εξελίσσουμε συνεχώς τις ιδέες και την μεθοδικότητά μας.

Our _methodology to Success

Δεδομένου ότι στην online επικοινωνία όλα αλλάζουν και τα δεδομένα μεταβάλλονται συνεχώς, παρακολουθούμε τα στατιστικά και τροποποιούμε τη στρατηγική σε συνεννόηση μαζί σας.

1 Έρευνα για το brand σας, τον κλάδο σας, τη φιλοσοφία σας, τον ανταγωνισμό σας.

2 Το κοινό σας και τα κανάλια που αξίζει να αξιοποιηθούν.

3 Το περιεχόμενο που θα δημοσιεύεται, η θεματολογία, σε ποια μέσα, με ποια συχνότητα, κτλ.

4 To μείγμα των διαφημιστικών καμπανιών, σε ποιες πλατφόρμες, με ποια μηνύματα και την απαιτούμενη επενδυόμενη διαφημιστική δαπάνη.

5 Δημιουργία πλάνου δημοσιεύσεων και ενεργειών με βάση τη φιλοσοφία σας και τους στόχους σας.

6 Συνεχή ενημέρωση για νέες κινήσεις με βάση τις νέες τάσεις.

How we _work

Στη Social Mind έχουμε σχεδιάσει και ακολουθούμε μία συγκεκριμένη διαδικασία ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών μας και των λογαριασμών τους.

Ορίζεται ένα άτομο από την Social Mind το οποίο είναι υπεύθυνο για τον λογαριασμό σας. Αυτό το άτομο σχεδιάζει την στρατηγική του account σας και γνωρίζει τα πάντα για την εταιρία σας και τον λογαριασμό σας.

Όλη η γραφιστική υποστήριξη των αναρτήσεων (ή οτιδήποτε άλλο έχουμε αναλάβει εκ μέρους σας) γίνεται in-house από γραφίστες της Social Mind. Αυτό μας επιτρέπει να είμαστε ευέλικτοι και γρήγοροι.

Παράγουμε report, το οποίο περιέχει τις βασικές μετρήσεις των λογαριασμών σας. Έτσι, μπορούμε να βλέπουμε μαζί την πρόοδο του account και να σχεδιάζουμε κατάλληλα τα επόμενα βήματα.

the _marketing blog

Digital Marketing για ιατρούς: Case Study

Digital Marketing για ιατρούς: Case Study

Η Social Mind κατανοεί τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι ιατροί στον ψηφιακό κόσμο. Γι' αυτό, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις digital marketing που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να: _Αυξήσετε την online ορατότητα της ιατρικής σας...

Ιατρικός κλάδος & διαδίκτυο: Η σημασία της digital παρουσίας των γιατρών

Ιατρικός κλάδος & διαδίκτυο: Η σημασία της digital παρουσίας των γιατρών

Ο ιατρικός κλάδος είναι ένας από τους πλέον απαιτητικούς και ανταγωνιστικούς κλάδους της αγοράς. Οι γιατροί, προκειμένου να προσελκύσουν νέους ασθενείς και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες, πρέπει να είναι παρόντες στο διαδίκτυο. Το διαδίκτυο έχει διαμορφώσει ριζικά τον...

Ήρθαν οι εκπτώσεις! Τι πρέπει να κάνεις;

Ήρθαν οι εκπτώσεις! Τι πρέπει να κάνεις;

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι μια ευκαιρία για να αυξήσεις τις πωλήσεις σου και να προσελκύσεις νέους πελάτες. Ωστόσο, για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή την περίοδο, πρέπει να ακολουθήσεις μια στρατηγική marketing που θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από τον...