Η Social Mind έγινε Google Partner

by | 28/03/2018 | Advertising, Εταιρικά Νέα

we know how to

Update: Ιούλιος 2022
Η Social Mind είναι εδώ και περισσότερα από 4 χρόνια Google Partner! Έχουμε επενδύσει πολύ χρόνο και ενέργεια στο να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στο κομμάτι της online διαφήμισης. Το επιστέγασμα των προσπαθειών μας ήταν να πιστοποιηθούμε από την Google ως Google Partners και να συνεχίσουμε να έχουμε άμεση επικοινωνία για να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας!

Τι είναι το πρόγραμμα Google Partner;

Η Google έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Google Partners μέσα από το οποίο πιστοποιεί τους συνεργάτες της (εταιρίες ή μεμονωμένα άτομα σε όλο το κόσμο) για την επάρκειά τους να χρησιμοποιούν τα εργαλεία που προσφέρει το Google Ads προκειμένου να στήνουν online διαφημίσεις που φέρνουν αποτελέσματα.

Προκειμένου να πιστοποιηθεί μία εταιρία, όπως η Social Mind, για να γίνει Google Partner πρέπει να πληροί μία σειρά από κριτήρια τα οποία διασφαλίζουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την χρήση καλών πρακτικών γύρω από την online διαφήμιση. Πιο συγκεκριμένα, για να γίνει κάποιος Google Partner χρειάζεται:

  • να έχει βαθιά γνώση των εργαλείων του Google Ads που πιστοποιείται μέσα από τα μαθήματα και τις ειδικές εξετάσεις που έχει στήσει η Google
  • να έχει εμπειρία στην χρήση των εργαλείων που πιστοποιείται μέσα από το budget που διαχειρίζεται η εταιρία καθημερινά
  • να έχει γνώση γύρω από το digital marketing το οποίο πιστοποιείται μέσα από το μέσο ad rank (score/βαθμολογία/πείτε το όπως θέλετε) που λαμβάνουν οι διαφημίσεις που δημιουργεί. Το υψηλό ad rank έχει να κάνει τόσο με την ποιότητα των διαφημίσεων, όσο και με την ποιότητα της ιστοσελίδας ή της landing page στην οποία παραπέμπουν.

Μέσω του προγράμματος Google Partner, η Social Mind πλέον μπορεί να αναπτύσσει τις γνώσεις και την εξειδίκευση στα Google Ads μέσα από ζωντανές ροές και εκπαίδευση κατά απαίτηση. Ταυτόχρονα, αποκτήσαμε πρόσβαση σε insight καταναλωτών από όλο τον κόσμο, ώστε να διαμορφώνουμε αναλόγως τις επιχειρηματικές αποφάσεις για τους πελάτες μας και να μπορούμε να προχωράμε σε στρατηγικές συζητήσεις.

Δηλαδή, τι μπορεί να κάνει τώρα η Social Mind;

Η Social Mind μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να στήσει online καμπάνιες και διαφημιστικές δράσεις οι οποίες παράγουν πραγματικά αποτελέσματα! Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας καμπάνιες αναζήτησης (Search Engine Marketing) ώστε να προβάλετε την επιχείρησή σας σε άτομα που αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που πουλάτε. Μπορούμε να σχεδιάσουμε Display καμπάνιες οι οποίες να προωθούν την επιχείρησή σας σε στοχευμένο κοινό. Μπορούμε να υλοποιήσουμε Remarketing καμπάνιες οι οποίες να στοχεύουν σε χρήστες που έχουν ήδη επισκεφθεί την ιστοσελίδα σας ή έκαναν κάποια συγκεκριμένη ενέργεια όσο ήταν σε αυτή. Μπορούμε να σχεδιάσουμε ειδικές διαφημίσεις για κινητές συσκευές, μπορούμε να φτιάξουμε video campaigns στο YouTube και άλλα πολλά!

Αν δεν είστε σίγουρος τι είναι αυτό που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να πετύχει τους στόχους της, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας καθοδηγήσουμε!