Έτοιμο να σπάσει στα δύο το Foursquare

by | 02/05/2014 | Social Media

we know how to

Σε μία σημαντική απόφαση προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο του Foursquare το οποίο αποφάσισε να… χωρίσει την υπηρεσία του στα δύο!

Σύμφωνα με το Foursquare, οι χρήστες του χρησιμοποιούν το κοινωνικό δίκτυο με δύο διαφορετικούς τρόπους:

  • Ως “social media” προκειμένου να κοινοποιούν την τοποθεσία τους με τους φίλους τους και να βλέπουν που είναι εκείνοι ώστε να μπορέσουν να τους συναντήσουν.
  • Ως μέσο προκειμένου να βρουν ενδιαφέρονται καταστήματα ή επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Για τον λόγο αυτό, το foursquare αποφάσισε να καταργήσει την δυνατότητα των check in από την εφαρμογή του και να αφήσει μόνο την λειτουργία του “ψηφιακού οδηγού” ώστε οι χρήστες τους να ανακαλύπτουν τι υπάρχει γύρω τους.

foursquare

Όσοι είναι εθισμένοι στο check in, μπορούν να συνεχίσουν την αγαπημένη τους συνήθεια με το νέο app που θα βγάλει το foursquare, το swarm! Με το swarm, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν πού βρίσκονται οι φίλοι τους και να κάνουν check-in.

Οι δύο αυτές εφαρμογές (το swarm και το νέο foursquare) θα συνεργάζονται, ενώ η μετάβαση από τη μία στην άλλη θα γίνεται χωρίς προβλήματα ή καθυστερήσεις. Το Swarm θα είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ οι αλλαγές στο νέο app του Foursquare αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο καλοκαίρι.