2 βραβεία κέρδισε η Social Mind στα πρώτα Digital Agencies Growth Awards

by | 24/10/2023 | Εταιρικά Νέα

we know how to

Η Social Mind κέρδισε δύο βραβεία στα Digital Agencies Growth Awards. Τα Digital Agencies Growth Awards είναι τα πρώτα βραβεία που βασίζονται σε αντικειμενικά κριτήρια και απονεμήθηκαν στα πιο δυναμικά αναπτυσσόμενα ελληνικά Digital Agencies, επιβραβεύοντας την ανάπτυξη και τη συνέπεια των εταιρειών της αγοράς που παρέχουν υπηρεσίες παρουσίας και προβολής επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2023, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο. Στο πλαίσιο των βραβείων βραβεύτηκαν 17 εταιρείες για τις επιχειρηματικές επιδόσεις τους την τελευταία τριετία, μεταξύ των οποίων και η Social Mind. Για την απόλυτη διασφάλιση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων, η διαδικασία αξιολόγησης έγινε εξολοκλήρου από την KPMG, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο της, διεθνώς, με αδιαμφισβήτητο κύρος και αξιοπιστία.

2 βραβεία για τη Social Mind

Η Social Mind κατέκτησε δύο σπουδαία βραβεία στο πλαίσιο της διοργάνωσης στον τομέα των μικρών επιχειρήσεων. Ένα από αυτά τα βραβεία αφορά την επίδοσή της σε εθνικό επίπεδο, ενώ το άλλο αφορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης! Αυτές οι διακρίσεις αναδεικνύουν την αφοσίωση της εταιρείας στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της, στην υψηλή εξυπηρέτηση των πελατών και στην ενσωμάτωση των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας. Αυτά τα επιτεύγματα αποτελούν απόδειξη της εξαιρετικής πορείας της εταιρείας τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Το χρυσό βραβείο στη κατηγορία Θεσσαλονίκη – Small Business
  • Το χάλκινο βραβείο στη κατηγορία Πανελλαδικά – Small Business