Στο WordCamp Athens 2017 θα μιλήσουμε για ERP και WooCommerce

by | 27/11/2017 | Web Development, Εταιρικά Νέα

we know how to

WordCamp Athens 2017 here we come! Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς που θα έχουμε την ευκαιρία φέτος να αποτελέσουμε “κομμάτι” της μεγαλύτερης διοργάνωσης σχετικής με θέματα WordPress στη χώρα. Πριν σας παρουσιάσουμε όμως σύντομα τι θα δούμε παρέα στις 9 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ας δούμε τι είναι ένα WordCamp και ποιους αφορά.

Ένα WordCamp αφορά όλους όσους ασχολούνται με το WordPress, σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις βαθμίδες γνώσης, αλλά αυτό δεν είναι δεσμευτικό. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε χρήστη του Internet που ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από το WordPress, χωρίς κανέναν περιορισμό: Web Developers, Web Designers, Βloggers, Δημοσιογράφοι, Content Editors, Web Editors, Social Media Managers και πολλές άλλες ειδικότητες, είναι μόνο μερικές από τις κατηγορίες επαγγελματιών στους οποίους απευθύνεται το συνέδριο.

 

Τα WordCamps συζητάνε διάφορα θέματα: Startups, E-Commerce, Βlogging, είναι μόνο μερικές από τις θεματολογίες που καλύπτονται σε συνέδρια σαν και αυτό που ετοιμάζεται.

 

Tα WordCamps, σε παγκόσμια βάση, υποστηρίζονται από το WordPress Foundation -το επίσημο και κοινωφελές ίδρυμα που έχει ως σκοπό τη διαφύλαξη της ανοικτότητας του WordPress, κάτι που σημαίνει πως το συνέδριο είναι εγκεκριμένο και αναγνωρισμένο από το Foundation.

(πηγή: WordCamp Athens)

Τι θα συζητήσουμε στο WordCamp Athens 2017

Τον τελευταίο χρόνο στη Social Mind, δουλέψαμε εντατικά στη διασύνδεση δύο πολύ γνωστών ελληνικών ERP συστημάτων με την πλατφόρμα e-commerce WooCommerce, η οποία αποτελεί επέκταση του WordPress. Στο παρακάτω σύντομο video αναφέρουμε πολύ σύντομα τα θέματα που θα μας απασχολήσουν.

 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα έχουμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε δυο διαφορετικές αρχιτεκτονικές που ακολουθούν οι ERP λύσεις και πώς αυτό επηρεάζει τη διασύνδεση, και τελικά το ηλεκτρονικό κατάστημα σε επίπεδο επιδόσεων, επεκτασιμότητας, κ.ο.κ.

Τέλος, θα αξιοποιήσουμε το γεγονός ότι θα είμαστε “όλοι παρέα” για να συζητήσουμε μερικούς προβληματισμούς που προέκυψαν από αυτό μας το ταξίδι και, με τη βοήθειά σας, θα προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε κάποιες καλές πρακτικές που θα κάνουμε παρόμοια, μελλοντικά ταξίδια, ευκολότερα για όλους μας.

Εάν δεν έχετε κλείσει ακόμη το εισιτήριό σας για το WordCamp Athens 2017 σας προτείνουμε να “προλάβετε το κακό”. Σας περιμένουμε στις 9 Δεκεμβρίου στις 16:30 για να συζητήσουμε για WordPress, WooCommerce και ERPs, ή απλά για να πιούμε έναν καφέ και να συζητήσουμε για τις αγαπημένες μας σειρές!