Η Social Mind συμμετέχει στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing North 2023

by | 07/02/2023 | Corporate News

we know how to
Η Social Mind στην eCommerce & Digital Marketing North 2023

Η Social Mind συμμετέχει στην έκθεση eCommerce & Digital Marketing North 2023! Το Σαββατοκύριακο 11-12 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 20.00 σας περιμένουμε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη (στο stand 7) για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας γύρω από το Digital Marketing.

Τι είναι η eCommerce & Digital Marketing Expo;

Η έκθεση eCommerce & Digital Marketing Expo αποτελεί το κορυφαίο συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο & το Digital Marketing στη Βόρεια Ελλάδα. Η δεύτερη eCommerce & Digital Marketing Expo που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στοχεύει να γίνει το κυρίαρχο event στη Βόρεια Ελλάδα και να είναι σημείο ενημέρωσης των επιχειρήσεων για την ανάπτυξή τους στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Επίσης, στοχεύει να γίνει η κεντρική εκδήλωση για τις όμορες χώρες, προσελκύοντας εκθέτες και επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

Τι θα δείτε από την Social Mind;

Στην έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το SM e_Commerce! Ένα τυποποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα ιδανικό για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται ένα μοντέρνο, γρήγορο και οικονομικό eshop το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες τους! Στο πλαίσιο της έκθεσης θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για όλα του τα χαρακτηριστικά και να δείτε πως μπορεί να το αξιοποιήσει η επιχείρησή σας προκειμένου να αυξήσει περαιτέρω τις πωλήσεις της.

Πέρα από το eCommerce, σας περιμένουμε να μιλήσουμε ολιστικά για την digital στρατηγική σας και να σχεδιάσουμε μαζί τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

Τι να κάνετε πριν έρθετε;

Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν! Αρκεί να κάνετε μία εγγραφή εδώ προκειμένου να γλιτώσετε λίγο χρόνο κατά την είσοδό σας.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και το παράλληλο συνέδριο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.