Συνεργασία Google και Facebook στο κομμάτι των mobile αναζητήσεων

by | 26/11/2015 | Social Media

we know how to

Μια συνεργασία που δεν την περίμενε κανείς! Facebook και Google ενώνουν τις δυνάμεις τους για να φέρνουν αποτελέσματα στη μηχανή αναζήτησης από περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στο Facebook.

Οι αναζητήσεις θα φέρνουν αποτελέσματα από public πληροφορίες στα προφίλ χρηστών, public αναρτήσεις από χρήστες ή από groups και pages, καθώς και πληροφορίες για events. Το google δεν θα φέρνει αποτελέσματα από ιδιωτικό περιεχόμενο-πληροφορίες που θα μπορούσαν να βρεθούν μέσα από την αναζήτηση στην εφαρμογή του Facebook.

Αυτό το feature, όμως, δεν είναι για όλους τους mobile χρήστες! Θα λειτουργεί μόνο σε συσκευές Android, διότι είναι η μοναδική πλατφόρμα που επιτρέπει το google app indexing. Συγνώμη χρήστες του iOS και των Windows Phone, για να αποκτήσετε αυτό το feature θα πρέπει να περιμένετε.

Με αυτή τη δυνατότητα, πλέον, καθίσταται ακόμα πιο αναγκαία η σωστή παρουσία μιας εταιρείας στα social media, σωστό περιεχόμενο και σωστές λέξεις κλειδιά, τα οποία θα φέρουν σίγουρα καλύτερα αποτελέσματα μέσα από τις αναζητήσεις.