Σεπτέμβριος στη Social Mind

by | 05/09/2018 | Εταιρικά Νέα

we know how to

Γεμάτος από Events θα είναι ο Σεπτέμβριος για τη Social Mind καθώς θα συμμετέχουμε σε διάφορες εκδηλώσεις που έχουν σχέση με το Web Development και το Digital Marketing. Αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από όσα έχουμε να παρουσιάσουμε, αντιγράψτε το παρακάτω πρόγραμμα στο ημερολόγιό σας!

Έχουμε και λέμε:

Στις 11 Σεπτεμβρίου (18.00 με 19.00), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα παρουσιάσει πως μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει το WooCommerce προκειμένου να φτιάξει εύκολα και γρήγορα ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Ακριβώς πιο πριν (16.00 με 18.00), ο Γεράσιμος Τσιάμαλος (από τη CSS Igniter) θα παρουσιάσει πως κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το WordPress για να φτιάξει εύκολα και γρήγορα μία ιστοσελίδα. Σας συμβουλεύουμε να τα παρακολουθήσετε και τα δύο. Η διοργάνωση θα γίνει στο περίπτερο της Αμερικής (US Pavilion, Stand 43) στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και είναι υπό την αιγίδα της Αμερικής (ως τιμώμενη χώρα της φετινής ΔΕΘ) και του Found.ation. Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση καθώς και το πλήρες πρόγραμμα, μπορείτε να βρείτε εδώ: . Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε register στο event διότι οι θέσεις ενδεχομένως να είναι περιορισμένες!

Στις 11 Σεπτεμβρίου (19.00 με 22.00), ο Κρητικός Απόστολος, CTO της Social Mind, θα συμμετέχει στο Thessaloniki WordPress Community Heroes όπου θα παρουσιάσει την ευέλικτη σχεδίαση λύσεων ηλεκτρονικού εμπορίου (eCommerce) με τη χρήση του WooCommerce. Στην ίδια διοργάνωση θα έχει παρουσιάσεις από την Ευαγγελία Παππά (blogger, mindrops.gr), τον Ηλία Τσαλδάρη (Data Analyst | SEM-SEO Consultant, Innovation Group) και τον Γεράσιμο Τσιάμαλο (Designer, CSSIgniter). Το event θα λάβει χώρα αμέσως μετά το προηγούμενο (βλέπε προηγούμενη παράγραφο) στο ίδιο μέρος. Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε register στο event διότι οι θέσεις ενδεχομένως να είναι περιορισμένες!

Στις 15 Σεπτεμβρίου (12.15 με 15.30), η Πεταλωτή Ιωάννα, Digital Marketing Consultant της Social Mind, θα συμμετέχει στο {Re}Think Digital όπου θα παρουσιάσει την εισήγηση “Digital Paths – Τι σημαίνει μία ολοκληρωμένη online επικοινωνία”. Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ σε συνεργασία του Digital Agency Innovation Group με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βορείου Ελλάδος και άλλους επίλεκτους συνεργάτες. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο συνεδριακό κέντρο “Ν. Γερμανός”, στην αίθουσα “C”.

Στις 26 και στις 27 Σεπτεμβρίου, o Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα συμμετέχει ως εισηγητής στο σεμινάριο με θέμα “Αυξήστε τις πωλήσεις σας αξιοποιώντας τα Social Media” το οποίο θα διεξαχθεί στην Λάρνακα της Κύπρου. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο μπορείτε να βρείτε εδώ: .

Περισσότερες πληροφορίες για τα event καθώς και συνοδευτικό υλικό θα δημοσιεύουμε συχνά στη σελίδα μας στο Facebook, οπότε μην αμελήσετε να μας ακολουθήσετε!