Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς εκδόσεις Android;

by | 10/04/2015 | Mobile

we know how to

Οι αριθμοί του Μαρτίου για τις διανομές του Android δόθηκαν στην δημοσιότητα! Η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με το Android 5.0 Lollipop το οποίο είδε μια μικρή άνοδο φτάνοντας στο 3,3% στην κάλυψη συσκευών, σε σύγκριση με το 1,6%, όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο μήνα.

Το KitKat είχε επίσης μια μικρή άνοδο εξυπηρετώντας το 40,9% των συσκευών, από 39,7% πριν από ένα μήνα. Το Jelly Bean (εκδόσεις 4.1 έως 4.3), από την άλλη πλευρά, μειώθηκε ελαφρώς από 44,5% το Φεβρουάριο σε 42,6% τον Μάρτιο. Οι προηγούμενες εκδόσεις παρουσιάζουν διαρκή κάθοδο, με το Ice Cream Sandwich και το Gingerbread να καλύπτουν το 5,9% και το 6,9% των συσκευών αντίστοιχα. Τέλος, το Froyo έχει μείνει μόλις σε ένα 0,4% των συσκευών Android.

android sdkΑν και ο αριθμός των συσκευών που τρέχουν Lollipop εξακολουθεί να είναι αρκετά χαμηλός, φαίνεται πως η εγκατάστασή της σε διάφορες συσκευές όπως το LG G3 και το Galaxy S5, βοήθησε στην ενίσχυση του ποσοστού του. Όπως πάντα, έχετε κατά νου ότι οι αριθμοί αυτοί αφορούν όλες τις συσκευές που επισκέφθηκαν το κατάστημα του Google Play μέσα στην συγκεκριμένη περίοδο.

social-rabbitΧρησιμοποιήστε τα κινητά τηλέφωνα για να έρθετε σε άμεση επαφή με τους δυνητικούς σας πελάτες. Θέλετε να αναπτύξετε μία mobile εφαρμογή για την επιχείρησή σας; Η Social Mind μπορεί να σας βοηθήσει! Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε τι μπορούμε να κάνουμε συγκεκριμένα για την επιχείρησή σας.