Νοέμβριος και Δεκέμβριος στην Social Mind

by | 21/11/2018 | Εταιρικά Νέα

we know how to

Μετά τον Σεπτέμβριο, γεμάτοι θα είναι και ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος για τη Social Mind καθώς θα συμμετέχουμε σε διάφορες δράσεις που αφορούν στο Web Development και το Digital Marketing. Αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από όσα έχουμε να παρουσιάσουμε, ανοίξτε το Google Calendar (ή όποιο άλλο ημερολόγιο χρησιμοποιείτε) και αντιγράψτε το παρακάτω πρόγραμμα!

Έχουμε και λέμε:

Στις 9 Νοεμβρίου (18.00 με 21.00), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, παρουσίασε πως μπορεί μία επιχείριση να χρησιμοποιήσει το Facebook προκειμένου να αυξήσει τις πωλήσεις της. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “How to get social: Business Cyber Profile” η οποία διοργανώθηκε από το Inefan σε συνεργασία με το Europe Direct Θεσσαλονίκης.

Στις 24 Νοεμβρίου (17.30 με 20.30), ο Κρητικός Απόστολος, CTO της Social Mind, θα συμμετάσχει στο 15ο WordPress Meetup στη Λάρισα όπου θα μιλήσει σχετικά με το πως ένα φυσικό καταστήματα μπορεί να μεταφερθεί online χρησιμοποιώντας το WooCommerce – ποιες είναι οι σκληρές αλήθειες, οι προκλήσεις και τα μαθήματα! Αν είστε στη περιοχή, να πάτε οπωσδήποτε!

Στις 28 Νοεμβρίου (17.30 με 17.30), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα παρουσιάσει πως μπορεί μία επιχείριση να φτιάξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μέσα σε ένα απόγευμα! Η παρουσίαση γίνεται σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ και τη microSTARS και θα λάβει χώρα στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27). Αν έχετε φυσικό κατάστημα ή εμπορεύεστε προϊόντα και θέλετε να αξιοποιήσετε τη δυναμική του Internet, αυτή είναι η εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε. Η microSTARS έχει και άλλα παρόμοια events προγραμματισμένα. Να πάτε και σε εκείνα!

Στις 2 Δεκεμβρίου (12.30 με 13.00) θα προβληθεί στην ΕΡΤ3 η εκπομπή “i-lab” στην οποία ο Κρητικός Απόστολος, CTO της Social Mind, θα μιλήσει σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και την επιχειρηματικότητα. Η εκπομπή πραγματεύεται και άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα, οπότε συντονιστείτε για να την παρακολουθήσετε. Αν την χάσετε, θα υπάρχει διαθέσιμη στο WebTV του καναλιού!

Στις 15 Δεκεμβρίου (η ακριβής ώρα μένει να φανεί, το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα μιλήσει στο WordCamp Thessaloniki σχετικά με την κατασκευή ιστοσελίδων, το WordPress και πως αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Framework. Το Wordcamp είναι το κορυφαίο event γύρω από το WordPress και καλό θα είναι να αδειάσετε το πρόγραμμά σας όλη εκείνη την ημέρα, να πάρετε το εισιτήριό σας και να έρθετε στο Μέγαρο Μουσικής! Είναι από τις ελάχιστες φορές που θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τόσα ενδιαφέροντα πράγματα μέσα σε μία μέρα!

Στις 17 Δεκεμβρίου (10.00 με 13.00), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα λάβει μέρος στο πρόγραμμα Schools Go Pro το οποίο διοργανώνεται από το Europe Direct Θεσσαλονίκης. Σε αυτό το event δεν μπορείτε να συμμετέχετε γιατί απευθύνεται σε μαθητές λυκείου από συγκεκριμένα σχολεία που έχουν προσκληθεί. Ωστόσο είναι ωραίο να ξέρετε ότι στα σχολεία πλέον ασχολούνται με θέματα που αφορούν στην επιχειρηματικότητας, στην απασχόληση, στις νέες τεχνολογίες, στην επίλυση προβλημάτων και σε άλλες παρόμοιες δεξιότητες. It is inspiring!

Στις 18 Δεκεμβρίου (στις 20.15), ο Κρητικός Απόστολος, CTO της Social Mind, θα μιλήσει στο Biscotto σχετικά με τα ηλεκτρονικά καταστήματα και το WooCommerce. Αν έχετε δημιουργήσει ένα φυσικό κατάστημα πιθανώς αναρωτιέστε αν πρέπει επίσης να δημιουργήσετε και ένα e-shop. Ίσως σκέφτεστε “πόσο δύσκολο μπορεί να είναι πια;”. Τα WordPress & WooCommerce είναι ένας εξαιρετικός συνδυσμός εργαλείων για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων. Υπάρχουν όμως αρκετές προσκλήσεις που ο ιδιοκτήτης του e-shop καλείται να αντιμετωπίσει προκειμένου να στήσει ένα αποτελεσματικό και επιτυχημένο κατάστημα online. Στην ομιλία θα συζητησουμε κάποιες από αυτές τις προκλήσεις, με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι δημιουργώντας e-shops για μια σειρά από επιχειρήσεις διαφορετικών μεγεθών και αναγκών, στην Social Mind. Η ομιλία γίνεται στον χώρο του Biscotto στο Cosmos και η είδοσος είναι ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα event καθώς και συνοδευτικό υλικό θα δημοσιεύουμε συχνά στη σελίδα μας στο Facebook, οπότε μην αμελήσετε να μας ακολουθήσετε!