Το Instagram αλλάζει εμφάνιση!

by | 12/05/2016 | Social Media

we know how to

Το Instagram το τελευταίο διάστημα προχωράει συνεχώς σε αλλαγές προκειμένου να ευχαριστήσει τους χρήστες του, αλλά και να προσελκύσει περισσότερους!

Αυτή τη φορά αλλάζει εμφάνιση και λογότυπο επιλέγοντας πιο λιτές και μοντέρνες γραμμές. Το νέο λογότυπο του Instagram αλλάζει ριζικά, είναι όμως εμπνευσμένο από το προηγούμενο εικονίδιο. Δείχνει μια πιο απλή κάμερα, ενώ το ουράνιο τόξο έχει πλέον διαβάθμιση χρωμάτων. Επίσης υπάρχουν βελτιώσεις και στην εμφάνιση της ίδιας της εφαρμογής. Η απλούστερη σχεδίαση θέτει στο επίκεντρο τις φωτογραφίες και τα βίντεο των χρηστών, χωρίς αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο περιηγούμαστε στην εφαρμογή.

Οι διαχειριστές της εφαρμογής προσδοκούν η νέα εμφάνιση να αντικατοπτρίζει τη ζωντάνια και την πολυμορφία της αφήγησής των χρηστών και δηλώνουν ότι «Εμπνευστήκαμε από τους τρόπους που η κοινότητά μας έχει αναπτυχθεί και αλλάξει τα τελευταία 4 χρόνια. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που θα αντανακλά το πόσο ζωντανή και διαφορετική έχει γίνει η αφήγηση ιστοριών μέσα από φωτογραφίες».

instagram_update

Από τα σχόλια των χρηστών πάντως στα social media φαίνεται πως αρκετοί χρήστες της εφαρμογής δεν ενθουσιάστηκαν με τη ριζική αλλαγή του σήματος. Δεν μένει όμως παρά να το συνηθίσουν…

Δείτε το video που ετοίμασε το Instagram σχετικά με τη νέα του εμφάνιση:

 

Εφαρμογές του Instagram όπως το Boomerang, Layout και Hyperlapse άλλαξαν ομοίως τα λογότυπα τους εφαρμόζοντας τα ίδια χρώματα.