Οι καλύτερες Content Marketing τακτικές

by | 01/09/2014 | Online marketing

we know how to

Το content marketing έχει αναδειχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες μορφές marketing το τελευταίο διάστημα και ήδη υιοθετείται από πολλές εταιρίες (μικρομεσαίες και μεγάλες) αλλά και από πολλά digital agencies.

Το content marketing αφορά στην χρήση περιεχομένου προκειμένου να προωθηθεί μία εταιρία ή κάποιο προϊόν ή υπηρεσία της. Το περιεχόμενο αυτό μπορεί να πάρει πολλές μορφές και οι marketers έχουν γίνει αρκετά δημιουργικοί σε αυτό το κομμάτι. Παρόλο που το “περιεχόμενο” μας θυμίζει “κείμενο” ή “εικόνα”, αυτό, τελικά, μπορεί να είναι πολλά περισσότερα πράγματα.

Μία πρόσφατη έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία προσπάθησε να αναδείξει τις πιο δημοφιλείς τακτικές content marketing που χρησιμοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η Social Mind μελέτησε εκτεταμένα την συγκεκριμένη έρευνα και σας παρουσιάζει στο παρακάτω γράφημα τις content marketing τακτικές που υιοθετούνται πιο συχνά.

content marketing tactics

social-rabbit Η Social Mind μπορεί να μελετήσει την επιχείρησή σας και τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται και να σχεδιάσει το κατάλληλο online marketing plan ώστε να κερδίσετε μεγαλύτερη προβολή και απήχηση μέσα από το διαδίκτυο και τα social media. Ρωτήστε μας για να σας πούμε πως!