Η αναγκαιότητα της συχνής αναβάθμισης μιας ιστοσελίδας

by | 11/09/2014 | Web Development

we know how to

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ανανεώσατε την ιστοσελίδα σας αισθητικά; Πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που ανανεώσατε το περιεχόμενό της; Γιατί είναι σημαντικό να διατηρείται φρέσκια μια εταιρική ιστοσελίδα;

Γιατί πρέπει να αναβαθμίζω συχνά την ιστοσελίδα μου;

Έχει τύχει, πολλές φορές, να επισκεφτώ μια ιστοσελίδα προκειμένου να ψάξω για κάτι που με αφορά άμεσα, μόνο και μόνο για να δω πως αυτή έχει να ενημερωθεί 3-4 μήνες. Αυτό με κάνει να αναρωτιέμαι τι πρόβλημα έχουν και γιατί δεν αναρτούν καινούριες πληροφορίες τον τελευταίο καιρό.

Μην αναβάλλεις τα update σου.

Μερικές φορές, κοιτώντας το προφίλ της εταιρίας σου σκέφτεσαι “θα το κάνω αργότερα” ή “ξέρω πως πρέπει να γίνει, αλλά προτεραιότητα έχουν κάποια άλλα πράματα” ενώ για την ανάπτυξη της εταιρίας αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να γίνει εκείνη τη στιγμή. Η αναβάθμιση της ιστοσελίδας θα προσελκύσει τις μηχανές αναζήτησης , θα δώσει πολύτιμες πληροφορίες σε μελλοντικούς πελάτες και θα τους εγγυηθεί πετυχημένα αποτελέσματα.

Η αναβάθμιση τραβάει την προσοχή.

Ένας λόγος για αναβάθμιση του site σε σταθερή βάση είναι η προσέλκυση των μηχανών αναζήτησης. Ένας τρόπος για βελτίωση της αναζητησημότητας είναι η βελτιστοποίηση του καταλόγου των προϊόντων ή των υπηρεσιών με λέξεις κλειδιά. Ένας άλλος τρόπος είναι η βελτιστοποίηση της δομής του site δίνοντας ευανάγνωστους τίτλους και περιγραφές και κάνοντας χρήση μεταπληροφοριών καταλλήλων για τις μηχανές αναζήτησης . Με αυτό τον τρόπο οι μηχανές αναζήτησης θα οδηγούν τους πιθανούς πελάτες απευθείας στο site σας.

Η σπουδαιότητα της επιτυχίας.

Οι πελάτες σε ένα site θέλουν να ενημερώνονται για το feedback άλλων πελατών για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία. Εάν έχετε ικανοποιημένους πελάτες φροντίστε οι μαρτυρίες τους να φαίνονται στο site σας.

social-rabbitΜήπως ήρθε η ώρα να αναβαθμίσετε το site σας και να δώσετε μια επιπλέον ώθηση στην επιχείρηση σας; Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα σας για να προσελκύσετε ακόμα περισσότερους πελάτες.