Νέο Facebook App: “Μοιραστείτε τις υποσχέσεις σας!”

by | 22/02/2016 | Social Media, Εταιρικά Νέα

we know how to

Μετά τον πρώτο χρόνο της επιτυχημένης καμπάνιας στο Facebook «365yposxeseis», η Social Mind προχώρησε στην υλοποίηση του Facebook app «Μοιραστείτε τις υποσχέσεις σας!», για λογαριασμό της εταιρείας ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ.

Το περιεχόμενο της Facebook page «365yposxeseis» προβλήθηκε μέσα στο πρώτο χρόνο λειτουργίας της σε περισσότερα από 1.000.000 άτομα. Οι υποσχέσεις που αναρτήθηκαν αγκαλιάστηκαν από το κοινό γιατί «άγγιξαν» τις προσδοκίες του, τις ελπίδες του για το μέλλον, τις αγωνίες, τις ανάγκες και την αλήθειά του. Για το λόγο αυτό προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα, το οποίο είναι να δώσουμε σε όλους τη δυνατότητα να μοιραστούν με αγαπημένα τους πρόσωπα, προσωπικές υποσχέσεις και μηνύματα.

Screenshots από το Facebook app «Μοιραστείτε τις υποσχέσεις σας!»

Facebook App Μοιραστείτε τις υποσχέσεις σας            Facebook App Μοιραστείτε τις υποσχέσεις σας

Μοιραστείτε τις υποσχέσεις που κάνατε στον εαυτό σας ή σε κάποιον άλλον, τις υποσχέσεις που κρατήσατε ή αυτές που αθετήσατε μέσα από το Facebook application «Μοιραστείτε τις υποσχέσεις σας!» που θα βρείτε στη σελίδα https://www.facebook.com/365yposxeseis. Δημιουργήστε και στείλτε τα δικά σας μηνύματα στους φίλους σας! Εκτός από τις προσωπικές υποσχέσεις που έχει τη δυνατότητα να συντάξει ο χρήστης, μπορεί επίσης να επιλέξει και να μοιραστεί κάποια από τις επιλεγμένες υποσχέσεις και ρητά που υπάρχουν στην εφαρμογή.

Δοκιμάστε το!

Κάντε like στη σελίδα 365yposxeseis στο Facebook και ακολουθήστε την γιατί … “κάθε μέρα είναι μια καινούρια αρχή… Κάθε μέρα υπάρχει και μια νέα υπόσχεση…”.

Θέλετε ένα Facebook App για τη Facebook page της εταιρείας σας;

Εάν θέλετε να προσελκύσετε περισσότερο κοινό στη Facebook σελίδα σας, να δημιουργήσετε εργαλεία προς τους φίλους της σελίδας σας ή επιπρόσθετους τρόπους για να διαδράσουν με την εταιρία σας … σκεφτείτε τη δημιουργία ενός Facebook App! Στη Social Mind μπορούμε να αναπτύξουμε εφαρμογές που να αυξήσουν τη διάδραση των επισκεπτών με τη σελίδα σας και να ενδυναμώσουν τη σχέση που αναπτύσσεται με τους καταναλωτές.