Ηλεκτρονικό Εμπόριο & Marketing Online. Δείτε τα βίντεό μας μέσω IGTV

by | 14/04/2020 | Online marketing, Web Development

we know how to

Καθώς η υγειονομική κρίση συνεχίζεται, ολοένα και μεγεθύνεται η αγωνία όλων μας ως προς το πως θα είναι η κατάσταση της οικονομίας μετά την χαλάρωση των μέτρων αλλά, κυρίως, πόσο γρήγορα θα αρχίσει η αγορά να επανέρχεται σε ρυθμούς “κανονικότητας”. Όπως ήδη έχουμε αναφέρει οι βασικές μας συμβουλές για αυτήν την περίοδο είναι:

  • Στρατηγικός επιχειρηματικός σχεδιασμός λαμβάνοντας υπόψη μια αγορά σε οικονομική ύφεση.
  • Όχι σπασμωδικές ενέργειες στο marketing εξαιτίας της κρίσης, αλλά συνέχιση και ενδυνάμωση της προϋπάρχουσας στρατηγικής με στοχευμένες ενέργειες.
  • Εστίαση και προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

Το e-shop ως στρατηγική επένδυση

Θα έχετε ίσως διαβάσει αρκετή αρθρογραφία αυτόν τον καιρό που προτείνει τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops) σε όλες τις επιχειρήσεις που μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους για πώληση online.

Στη Social Mind έχουμε αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος των άρθρων μας αναλύοντας του λόγους για τους οποίους μια επιχείρηση πρέπει να μπει στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το θεωρούσαμε από πάντα μια στρατηγική επένδυση, όχι μια ευκαιρία που δημιούργησε η υγειονομική κρίση που βιώνουμε.

Σειρά IGTV: E-shop & Marketing Online

Για ζητήματα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και το online marketing είχαμε την τιμή και χαρά να συμμετάσχουμε σε εξαιρετικά συνέδρια όπως τα WordCamp Thessaloniki και WordCamp Athens αλλά και να προσκληθούμε ως ομιλητές από σημαντικές οργανώσεις και θεσμούς όπως η Ελληνική Κοινότητα WordPress και η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αποφασίσαμε, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας IGTV που προσφέρει το Instagram να μαζέψουμε όλο αυτό το υλικό σε μια σειρά από βίντεο, στα οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση, εύκολα, γρήγορα και δωρεάν, όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Το πρώτο βίντεο μπορείτε να το βρείτε διαθέσιμο εδώ και αφορά τους 5+1 τρόπους με τους όποιους μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις του e-shop σας. Πρόκειται για μια ομιλία μας που φιλοξενήθηκε στο υπέροχο WordCamp Athens 2019 με εισηγήτρια την Πελαγία Καραϊλή, Project Manager στην Social Mind.

 

View this post on Instagram

 

Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το WooCommerce είναι μια εξαιρετική, γρήγορη και ευέλικτη λύση. Οι πλατφόρμες WordPress και WooCommerce χαρακτηρίζονται από ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Ένα από τα πλεονεκτήματά τους είναι η δυνατότητα να προσαρμόζονται επάνω τους πολλά και διαφορετικά εργαλεία, τα οποία μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες συλλογής, καταγραφής και επεξεργασίας δεδομένων τα οποία θα βοηθήσουν το digital marketing της εταιρείας σας, θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας και θα βελτιώσουν την εμπειρία του καταναλωτή. Εισηγήτρια: @peli_karaili CREDITS: This work, originally uploaded at WordPress.tv is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

A post shared by Social Mind 🎯 Marketing Agency (@socialmind.gr) on

Τα επόμενα βίντεο της σειράς θα δημοσιεύονται κάθε Πέμπτη αρχής γενομένης από μεθαύριο, Μ. Πέμπτη, όπου θα δημοσιεύσουμε το 2ο βίντεο.

Κατά την διάρκεια προβολής του βίντεο έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας τον τίτλο της σειράς “E-shop & Marketing Online” να μεταφερθείτε ανά πάσα στιγμή στην συλλογή όλων των βίντεο.

Επιπλέον, σε περίπτωση που θέλετε να μας προτείνετε και άλλα θέματα, εκτός από αυτά που θα δημοσιεύουμε, που σας απασχολούν σχετικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα ή την online προβολή σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε με σχετικό περιεχόμενο ή ακόμη και ένα εξειδικευμένο βίντεο.

Τέλος, εάν σας αρέσουν τα βίντεό μας, μπορείτε να μας ακολουθήσετε σε Instagram, Linkedin, Facebook και Twitter.