Το πνεύμα των Χριστουγέννων (2017 edition)

by | 22/12/2017 | Εταιρικά Νέα

we know how to

Είναι η τελευταία εργάσιμη ημέρα πριν τα Χριστούγεννα και, όπως και πέρυσι, σκεφθήκαμε να σας αφήσουμε με το χριστουγεννιάτικο post της Social Mind.

Καθώς βαδίζουμε στο τέλος του χρόνου, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και ευγνωμοσύνη που η πορεία μας μέσα στο 2017 υπήρξε επιτυχημένη και δημιουργική. Κατά τη διάρκεια του έτους είχαμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις, να εξυπηρετήσουμε ακόμη μεγαλύτερο και πιο απαιτητικό κοινό, να επεκταθούμε σε νέα αντικείμενα και να τριφτούμε περισσότερο με τις πιο “κλασικές μας” υπηρεσίες. Όπως είναι φυσικό, υπήρξαν εμπόδια και δυσκολίες οι οποίες, ωστόσο, ήταν διδακτικές και μας έδωσαν δυο – τρεις, πολύ καλές ιδέες για το πλάνο του 2018. Τέλος, η φετινή χρονιά στάθηκε αφορμή να ξεκινήσουν όμορφες συνεργασίες, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας γεμίζει αισιοδοξία.

Όλα τα παραπάνω ήταν εφικτά επειδή μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισε ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσει να τα πετύχει. Η επιτυχία που ακολούθησε ήταν αποτέλεσμα ενός καλού συνδυασμού στοχευμένης επαγγελματικής δουλειάς, εξαιρετικής επιμονής και προσωπικού κόπου, άψογης συνεργασίας και αφοσίωσης στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας και ευελπιστώ να συνεχίσει να μεγαλώνει με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς τα επόμενα χρόνια.

(Από τη συλλογή: Social Mind “Φώτο-Σουτινγκ”, 2017)

Ευχαριστώ για την (έως τώρα) προσοχή σας, θα συνεχίσουμε σε πιο ανάλαφρο τόνο 😀

Στην φετινή “πρόκληση” (το Christmas Challenge ντε!) ζήτησα από τα μέλη του team να στείλουν το αγαπημένο τους χριστουγεννιάτικο (ελληνικό ή ξένο) τραγούδι και μια φράση που τους έρχεται στο μυαλό όταν το ακούνε και εκφράζει το πνεύμα των Χριστουγέννων. 

Ξεκινάμε με ένα “blast from the pop past” από το creative department με: “Πραγματικά ευτυχισμένες Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις!”

Μένουμε στο creative department όπου το αντίπαλο δέος αντεπιτίθεται με μαγικό νεωτερισμό all time classic κομματιού επισημαίνοντας: “Κατευθείαν μου έρχεται στο μυαλό, τζάκι με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και χαλάρωση και έξω να χιονίζει!”

Το sales department έρχεται να κατεβάσει τους τόνους θυμίζοντάς μας: “Γιατί να κοντραριζόμαστε αφού μαζί μπορούμε καλύτερα και κερδίζουμε ΟΛΟΙ;”. Αγαπημένο!

Η διοίκηση επεμβαίνει να δώσει το ελληνικό στιγμά καθώς στην Social Mind “μείναμε Ελλάδα” και αναφέρει: “Τα Χριστούγεννα δεν ξεκινάνε αν δεν παίξει κάπου γύρω σου τουλάχιστον 4 φορές αυτό το κομμάτι.”

https://www.youtube.com/watch?v=vWe1F5AfkXE

Το τμήμα Digital Marketing δεν ασχολείται με αυτά που συμβαίνουν και διακόπτει τη ροή για να περάσει το δικό του μήνυμα: “Προσμονή για κάτι όμορφο!” με…

Το ρομαντικό τμήμα web development βγαίνει για λίγο από τη σπηλιά του κώδικα και δηλώνει: “Ζεστή σοκολάτα, τζάκι, και ένα ιδανικό τοπίο με χιόνι συμπληρώνουν την μαγεία των Χριστουγέννων…let it snow!”

Αλλά πολύ σύντομα η ρομαντική εικόνα σκληραίνει από το creative department που έρχεται να δώσει rock χροιά στο challenge επισημαίνοντας: “Όσες δυσκολίες κι αν έχεις περάσει μέσα στον χρόνο, αυτός θα τελειώσει με μια γιορτή γεμάτη αγάπη.”

Όποια και όσα από τα παραπάνω κομμάτια και να σας αρέσουν είναι σίγουρο πως το Πνεύμα των Χριστουγέννων θα χτυπήσει και τη δική σας πόρτα όπως κάθε χρόνο. Με τη μορφή μιας μελωδίας, μιας αγαπημένης ταινίας, ενός φαγητού, ενός οικείου προσώπου ή μιας ανάμνησης… Κάντε μία χάρη στον εαυτό σας φέτος και μη γκρινιάξετε αυτά τα Χριστούγεννα. Προσπαθήστε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε και να είστε πηγή χαράς και αισιοδοξίας για τους γύρω σας.

Καλά Χριστούγεννα!

(Photo by rawpixel.com on Unsplash)