Απρίλιος στην Social Mind

by | 27/03/2019 | Εταιρικά Νέα

we know how to

Πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που αφορούν στο Digital Marketing και στο Web Development θα οργανώσει ή θα συμμετάσχει η ομάδα της Social Mind μέσα στον Απρίλιο! Αν δεν θέλετε να χάσετε τίποτα από όσα έχουμε να παρουσιάσουμε, ανοίξτε το Google Calendar (ή όποιο άλλο ημερολόγιο χρησιμοποιείτε) και αντιγράψτε το παρακάτω πρόγραμμα!

Έχουμε και λέμε:

Την 1η Απριλίου (σαν ψέμα) (15.00 με 16.30), η Πεταλωτή Ιωάννα, υπεύθυνη Πωλήσεων της Social Mind, θα παρουσιάσει το σεμινάριο Digital Marketing: “Digital Paths” στο πλαίσιο του Educational Festival που διοργανώνει το ΙΕΚ Άλφα με το Mediterranean College. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στους χώρους του ΙΕΚ Άλφα στη Θεσσαλονίκη.

Στις 2 Απριλίου ξεκινάει το Digital Marketing Course που διοργανώνει η Social Mind σε συνεργασία με τη ΧΑΝΘ. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διαρκεί 6 εβδομάδες (6 τετράωρα) και απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να βελτιώσουν την online παρουσία της εταιρίας τους και να προσελκύσουν μεγαλύτερο πελατολόγιο, όσο και σε άτομα που θέλουν να εξελίξουν τις δεξιότητές τους γύρω από το αντικείμενο. Αν σας ενδιαφέρει, ενδεχομένως να προλαβαίνετε ακόμα να δηλώσετε συμμετοχή στο 2316001000 (εσωτ. 0830 ή 0832).

Στις 3 Απριλίου (18.00 με 20.00), ο Κρητικός Απόστολος, CTO της Social Mind, θα μιλήσει για τα διαδικτυακά μας δικαιώματα στην GDPR εποχή. Η ομιλία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Microstars και θα διεξαχθεί στο χώρο του OKThess! Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στι 8 Απριλίου (10.00 με 11.00), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα παρουσιάσει το Digital Marketing στους φοιτητές του ΙΕΚ Παστέρ στο πλαίσιο της εβδομάδας Οικονομίας και Διοίκησης.

Στις 8 Απριλίου (18.00 με 19.30), ο Συναδάκης Άγγελος, Γενικός Διευθυντής της Social Mind, θα πραγματοποιήσει ένα live webinar σε συνεργασία με το Insurance Innovation, το οποίο θα αφορά στον ασφαλιστικό κλάδο. Στο webinar θα παρουσιάσουμε και θα συζητήσουμε τρόπους με τους οποίους μπορούν οι ασφαλιστικοί πράκτορες να χρησμοποιήσουν τα Social Media και άλλα digital εργαλεία προκειμένου να αυξήσουν το πελατολόγιό τους. Δηλώστε συμμετοχή στο webinar για να λάβετε οδηγίες για το πως μπορείτε να το παρακολουθήσετε.

Στις 10 Απριλίου (10.00 με 11.00), ο Κρητικός Απόστολος, CTO της Social Mind, θα παρουσιάσει το GDPR για επιχειρήσεις στους φοιτητές του ΙΕΚ Παστέρ στο πλαίσιο της εβδομάδας Οικονομίας και Διοίκησης.

Όσο περνάνε οι μέρες, ενδεχομένως να επιβεβαιωθούν ακόμα 2 ή 3 events στα οποία θα συμμετέχουμε! Οπότε, αποθηκεύστε τη σελίδα αυτή στα αγαπημένα σας και επιστρέψτε μετά από μερικές ημέρες για το update.

Περισσότερες πληροφορίες για τα event καθώς και συνοδευτικό υλικό θα δημοσιεύουμε συχνά στη σελίδα μας στο Facebook, οπότε μην αμελήσετε να μας ακολουθήσετε!