Skip to content
Μια ιστοσελίδα αποτελεί ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια μίας εταιρίας! Όπως συμβαίνει με κάθε φυσικό επαγγελματικό χώρο, μια ιστοσελίδα πρέπει να αντανακλά το ύφος και την φιλοσοφία της επιχείρησης και να αποδίδει αποτελεσματικά την επαγγελματική της δραστηριότητα. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, θέτουμε ως στόχο την προσέλκυση νέων πελατών σε ένα σύγχρονο, αισθητικά άρτιο και φιλικό προς τον χρήστη διαδικτυακό περιβάλλον, το οποίο είναι διαθέσιμο από όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.
Web design

Web Design

Τα standards του διαδικτύου σήμερα απαιτούν οι ιστοσελίδες να είναι απλές. Και στην Social Mind αυτό το γνωρίζουμε. Παρακολουθούμε διαρκώς τις εξελίξεις στον χώρο του διαδικτύου και τις τάσεις που κυριαρχούν στο Web Design και φροντίζουμε οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε για τους πελάτες μας να είναι πάντα μοντέρνες, να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής και κατά κύριο λόγω να φέρνουν αποτελέσματα μετατρέποντας του επισκέπτες σε πελάτες! Εν τέλει, στόχος μιας ιστοσελίδας, εκτός από το να προσελκύει κόσμο και να παρέχει τις λειτουργίες που υπόσχεται, είναι επίσης το να είναι αισθητικά όμορφη, ελκυστική, λειτουργική και εύκολη στην χρήση της.

Αξιοποίηση των Σύγχρονων Τεχνολογιών

Η ομάδα της Social Mind έχει συλλέξει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο του web αλλά και της πληροφορικής γενικότερα, μια εργαλειοθήκη μεθόδων και σχεδίων που χρησιμοποιεί προκειμένου να σας εξασφαλίσει μια πλήρως λειτουργική, επεκτάσιμη, ασφαλή και όμορφη ιστοσελίδα. Για τον λόγο αυτό, η ανάπτυξη των περισσότερων σελίδων που κατασκευάζει χρησιμοποιεί σαν βάση τους το νούμερο 1 CMS (Content Management System) του κόσμου, το WordPress.

Το WordPress είναι το πιο πολυμορφικό CMS που υπάρχει, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για την ανάπτυξη ενός μικρού και όμορφου blog, μέχρι ενός πλήρως λειτουργικού e-shop ή ακόμα και ενός μεγάλου μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον δίνει την δυνατότητα και σε έναν απλό χρήστη, χωρίς εκτεταμένες γνώσεις, να διαχειρίζεται, να συντηρεί και να εμπλουτίζει καθημερινά την ιστοσελίδα του, με ευκολία και ταχύτητα.

Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου οι διαδικτυακές ανάγκες μιας εταιρείας ή ενός οργανισμού δεν καλύπτονται από τις λύσεις που δίνει ένα CMS. Σε αυτές τις περιπτώσεις η ομάδα της Social Mind ξεκινάει τον σχεδιασμό και την κατασκευής της ιστοσελίδας σε «λευκό καμβά», χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που δίνει σήμερα η τεχνολογία και αναπτύσσοντας, με τον τρόπο αυτό, μία ιστοσελίδα που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του πελάτη τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά και δεν υστερεί σε τίποτα από μια ιστοσελίδα κατασκευασμένη με ένα CMS.

web_development_process
responisve design

Προσαρμοστικότητα

Η κατασκευή ιστοσελίδων από την Social Mind έχει σαν στόχο να φαίνεται άρτια και χωρίς προβλήματα σε όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, δηλαδή σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, tablets και smart phones. Αυτό σημαίνει ότι, οι ιστοσελίδες που κατασκευάζει η ομάδα μας είναι, σύμφωνα με την σύγχρονη ορολογία της πληροφορικής, responsive (ή adaptive ή mobile), ώστε το κοινό στο οποίο στοχεύετε να μπορεί να την δει με την ίδια ευκολία και άνεση από παντού. Εξάλλου, πλέον η Google ανακοίνωσε ότι ιστοσελίδες που προσαρμόζονται στο μέγεθος της οθόνης του χρήστη (π.χ. κινητά, tablet, κλπ) θα καταλήγουν σε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης από φορητές συσκευές.

Search Engine Optimization

Η σωστή προβολή μιας εταιρίας στις μηχανές αναζήτησης αποτελεί βασικό παράγοντα για την διαρκή αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας της και κατ’ επέκταση, της αναγνωσιμότητας της εταιρείας (ή του προϊόντος) και της αύξησης των πωλήσεων. Η εμφάνιση της ιστοσελίδας σας, στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δεν μπορεί να βασίζεται μόνο στην ορθή χρήση και εντοπισμό των λέξεων – κλειδιά. Αυτό που χρειάζεται είναι μια σειρά ενεργειών για την προώθηση ιστοσελίδων ή αλλιώς βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης! Η Social Mind αναλαμβάνει να βελτιστοποιήσει την θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους του Online Marketing και του SEO. Οι τεχνικές αυτές βασίζονται:

  • Στην ανάλυση του ανταγωνισμού (πόσο επιτυχημένοι είναι οι βασικοί σας ανταγωνιστές).
  • Στην παρακολούθηση και ανάλυση των social media μέσω στατιστικών δεδομένων (βλ. Reports & Analytics).
  • Στη σχεδίαση εξειδικευμένων δράσεων για περαιτέρω βελτίωση.
Search Engine Optimization

Σε ποιους απευθύνεται η υπηρεσία;

Οι υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων που παρέχει η Social Mind απευθύνονται πρακτικά σε όλους όσους χρειάζονται μία ιστοσελίδα, καθώς και σε όποιον θέλει να ανανεώσει ή να αναβαθμίσει την σελίδα που ήδη έχει.

  • Σε ιδιώτες και οργανισμούς: αναπτύξτε ένα άρτιο και εύχρηστο μέσο επικοινωνίας με τον κόσμο στο οποίο απευθύνεστε. Παρουσιάστε με έναν όμορφο και αποτελεσματικό τρόπο το έργο και την δουλειά σας και δώστε στο υποψήφιο κοινό σας την δυνατότητα να αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για εσάς. Παράλληλα, παρουσιάστε με εύκολο τρόπο το περιεχόμενο σας και στα Social Media δίνοντας την δυνατότητα σε όλο και περισσότερους χρήστες να μάθουν για εσάς.
  • Σε επαγγελματίες: δώστε στην ατομική σας επιχείρηση την διαδικτυακή παρουσία που της αξίζει! Μια σωστά δομημένη και παράλληλα ελκυστική σελίδα μπορεί να αποτελέσει το κεντρικό σημείο γύρω από το οποίο θα χτίσετε την επαγγελματική σας ταυτότητα. Συνδέστε την ιστοσελίδα σας με τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία δραστηριοποιήστε, για ακόμη μεγαλύτερη διάχυση.
  • Σε εταιρείες: δημιουργήστε την διαδικτυακή σας βιτρίνα αλλά και έναν ψηφιακό χώρο υποδοχής των πελατών σας. Παρουσιάστε τις υπηρεσίες σας στους υποψήφιους πελάτες σας, επικοινωνήστε με τρόπο ξεκάθαρο τη φιλοσοφία που διέπει την εταιρία σας, παρουσιάστε με τρόπο απλό και ουσιαστικό δείγματα δουλειάς. Κάθε εταιρία, ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριοποίησης μπορεί να επωφεληθεί από την δυναμική του διαδικτύου.

Διαρκής υποστήριξη

Η κατασκευή της ιστοσελίδας είναι μόνο η αρχή! H Social Mind δεσμεύεται να είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας υποστηρίζει και να σας βοηθάει να κερδίζετε τα μέγιστα από αυτήν!

ή κάλεσε στο 2107243276

1 Comment

Comments are closed.

Μείνετε ενημερωμένοι

Μείνετε ενημερωμένοι

Οι τελευταίες αλλαγές στα Social Media, case studies, αναλύσεις, στατιστικά στοιχεία, tips 'n' tricks και άλλα πολλά!

You have Successfully Subscribed!